#7. De keuze van Amar: voorbestellen + winactie!

Na een tijdje stilte kan ik mededelen dat we er nu echt bijna zijn. Komende week komt ‘De keuze van Amar’, het tweede deel van de Shirareta Sekai serie, van de drukker! Hij is inmiddels voor te bestellen via de Artbooksshop van Zilverbron en Zilverspoor.

En wat een prachtige omslag heeft hij gekregen, met dank aan Kim ten Tusscher!

Twee van mijn grootste liefdes, namelijk vroegmodern Japan en faraonisch Egypte, komen samen in dit verhaal, net als in de voorkant. Om jullie een indruk te geven van de inhoud, zal ik de flaptekst delen:

Gestrand in de woestijn zet Ai haar zoektocht voort naar de elf met de zwarte ogen. Ze moet een manier vinden om de Zuivering te voorkomen en de tijd dringt. Haar queeste brengt haar naar exotische landen waar ze steeds meer in een web van mysteries verstrikt raakt, naarmate ze meer leert over Layhars identiteit. De toekomst wordt onzeker als blijkt dat het stoppen van de Zuivering valt en staat bij de genade van de machtige, arrogante Amar. Omringd door ‘s werelds sterkste magiërs kan de kleinste fout Ais einde betekenen…

Ondertussen brengt een bitter afscheid Hana en Kazuto op verschillende paden. Terwijl Hana haar plek zoekt in Tora’s hof, waar lang niet iedereen haar welkom heet, is Kazuto gedwongen in dienst te treden. In het leger zal eten niet zijn enige uitdaging zijn.

Alle drie moeten ze hun weg vinden in een onbekende omgeving, met nieuwe vrienden en vijanden, om het hoofd boven water te houden.

Het schrijven van dit boek is een avontuur op zich geweest en een waarvan ik veel heb geleerd. Hoe meer je leert, hoe meer je jezelf weer kunt uitdagen; dat is een van de redenen dat ik zo van dit avontuur heb genoten. Ik houd zelf zielsveel van dit nieuwe kindje en hoop dat jullie mijn enthousiasme ervoor delen! Voor de voorbestellers heb ik bovendien nog iets bijzonders, namelijk een winactie.

Wat kun je winnen?

Een speciale tekening van jezelf als chibi poppetje (zoals degene in het plaatje)! Je mag zelf kiezen hoe je de tekening wilt hebben. Wil je jezelf laten theedrinken met Kazuto? Wil je een toerist in Japan of een ander land zijn of wil je een simpele glimlachende chibi die je als profielfoto kunt gebruiken? Het kan allemaal!

Hoe maak je kans?

Post een foto van je voorbestelde boek, zodra die bij jou geleverd is, op Facebook of Instagram en tag mij in de foto om mee te doen. Je kunt meedoen t/m zondag 4 april. Maandag 5 april zal ik lootjes trekken en de winnaar bekendmaken.

Welkom terug in mijn wereld! ✨

Geef een reactie

nl_NLNederlands
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close